Det blir mange store og små selskabeligheter i desember. Det er viktig å ikke bli lei julematen før jul, så da kan man jo kanskje servere julemat som “juletapas”
Det blir ingen oppskrift eller tips idag heller. Begynner å gå tom for ideer (og tid) nå, men har jo klart meg fint til 18 desember, så er vel ikke så ille
DESEMBER TAPAS. RAW MINIBURGERE. 03. 12. 2016 kl. 09. 10 i. Rawfood - lunsj, middag og tilbehør. 2 kommentarer. Hei. Desember er tid for førjulskos og gjerne sammen med venner og familie
Nå er det ihvertfall slutt på å kjøpe nanbrød. Til 8 nanbrød trenger du. 500g hvetemel, 2 ts bakepulver, 1 ts salt, 1ss sukker, 0,5 pakke tørrgjær, 3dl naturel yougurt, 4ss olje, 1 egg og 2 røde chili
Du trenger. Vårrulldeig (fåes kjøpt hos asiatiske butikker) - og ønsket fyll. Du kan bruke alt mulig - men jeg valgte å gjøre det veldig enkelt å brukte kål, løk, gullerøtter og chili
DESEMBER TAPAS. SMÅTT & GODT. 09. 12. 2016 kl. 05. 09 i. Småretter - vegetar/vegansk. Ingen kommentarer. Hei. Fredag og siste dagen med desember tapas fra meg og i dag deler jeg noe smått og godt jeg har hatt på bloggen tidligere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.