17. mai-sushi
The life of a vegan
The life of a vegan
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 17. mai alle sammen
  • 2/5 i den ene bollen og ca
  • 3/5 i den andre bollen
  • 2 blå og
  • 3 røde Her må du prøvde deg fram med mengde konditorfarge, alt ettersom hvilken type du bruker
  • 200 g fast tofu
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss sesamolje
  • 30 minutter Kutt tofuen i strimler på ca
  • 1 cm i tykkelse
  • 150 g gulrot
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss limejuice
  • 2 ss sesamfrø
  • 1 liten boks kidneybønner (490g)
  • 1/3 rød løk
  • 1 ts sesamolje
  • 1 ss limejuice
  • 20 cm i bredde og
  • 10 cm i høyde

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.