mai med stormskritt. Jeg har latt meg inspirere av Citonas flaggkake, som du finner en super instruksjonsvideo til HER, men jeg har brukt en annen kakeoppskrift og litt andre mål
mai blir det ofte en del kaker, gjerne de typiske kakene som bløtekake, pavlova og kransekake. Jeg har derfor laget en flaggkake som er pyntet med nonstop og blå «bær» og med melis
mai er det boller, saft, pølser og is som gjelder. mai. Trenger du en skikkelig GOD oppskrift på boller. Jeg tror dette er verdens beste boller – sier jeg helt uten å blunke
mai-fargene. Og med rødt gelelokk og noen friske bær er det lett å skape en deilig ostekake med de rette 17. For å benytte deg av tilbudet må du følge lenkene til nettbutikkene i dette innlegget og bruke rabattkoden 40P16mai når du handler. mai 2016
mai. Superkjapp og nydelig dessert til 17. 11. 05. 2016 kl. 08. 44 i. Dessert. Én kommentar. Dette er dagen vi skal feire vårt vakre fedreland, mens vi koser oss med god mat, familie og venner
Den ultimate 17mai dessert. Denne desserten er supergod i festlige anledninger som for eksempel 17mai. #dessert # 17mai #Norge # nationalday #nasjonaldag #dessertforvoksne #flagg #norskeflagg #gelè #geleshots 1/2 dl istedet for 1 dl da tar du tilsvarende mer vann
Slik som disse supergode, myke hvetebollene med ekstra god smak av ekte vanilje og kardemomme. Det er ikke noe hokus pokus med denne oppskriften, og både vanilje og kardemomme er jo nokså vanlige smaker på hveteboller, men her tilsatte jeg altså litt ekstra av begge deler og det gjorde faktisk en nydelig forskjell
Bollene du bare må ha. Jeg og kjæresten min bakte boller i helgen, og vi har funnet ut at vanlige boller er ok, og det samme gjelder egentlig kanelsnurrer
I dag har jeg fyllt fryseren med boller. De beste bollene som finnes, er Bolle Surprise. Jeg skal ikke skryte på meg grunnoppskriften på bollene, den har jeg tatt fra brodogkorn
Ha eggeplommer, sukker, sitronjuice, sitronskall og maizena i en liten kjele. Det gjør bollene ekstra myke og gode, men du kan også lage disse bollene med annen type gjærdeig
Ha eggeplommer, sukker, sitronjuice, sitronskall og maizena i en liten kjele. Det gjør bollene ekstra myke og gode, men du kan også lage disse bollene med annen type gjærdeig
Selv om disse bollene lages helt uten melk, må jeg ærlig innrømme at dette er en av mine beste bolle-oppskrifterEn kan selvsagt lage bollene med melk, da byttes melkefritt margarin med vanlig margarin og vann med melk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.