Visp eggehvite og sukrin til helt stiv marengs, sammen med litt salt og eddik. mai synes jeg. Slå av ovnen og sett en sleiv i ovnsdøren slik at den står på gløtt
Den er kjempegod og laget på litt av det samme prinsippet som denne. Du kan også ha mindre alkohol, f. Vær uansett forsiktig når du spiser dette, og gi beskjed til gjestene dine hva du har oppi
Men, som en del av kjøkkenhobbyen min elsker jeg også å bake og dekorere kaker. mai, dere. Jeg har sydd sammen oppskriften fra flere andre, og ble temmelig fornøyd
Dette er en liten vri på den klassiske bløtkaken med krem og jordbær. Her har jeg brukt en ostekrem som gir et spennende og godt smaksbilde og litt syrlighet til den søte jordbærsausen
K. i. n. e. s. k. d. u. m. p. l. g. r. o. a. v. t. b. j. S. M. f. D. å. h. ,. ø. –. y. W. w. c. 2. 0. 4. 1. 5. æ. /. (. ). B. L. P. 7. Y. F. J. A. I. @. #
også er det noe som faller i veldig god smak hos de minste, i tillegg behøver man ikke være redd for at de små tar for stor bit, for disse smelter nemlig i munnen
Dette er en høy kremkake laget av to sukkerbrød, jeg har laget en bunn farget med rød konditorfarge (den ble dessverre rosa istedet da jeg ikke fikk tak i wilton sin røde konditorfarge) og en bunn ble farget blå
mai, i Norges farger, rødt, hvitt og blått. Bland kakaopulver og varmt vann. mai, Norges nasjonaldag. mai cupcakene er toppet med hvit smørkrem, jordbær, blåbær og det norske flagget
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.