Det er fredag. Det er helg. Og vi har lov til å kose oss litt ekstra. Jeg feirer med å dele oppskriftene på 3 helt fabelaktige desserter som kan gjøres ferdig på under 5 minutter
Frokosten min denne uken. Jeg tror jeg kan ha vært italiener i mitt forrige liv. Gjennom jobb (og litt privat)har jeg vært så heldig å reise dit en del ganger, og hver gang jeg lander i en italiensk by så puster jeg lettet ut
Hindre matsvinn ved å nyttiggjøre deg brødet også når det er tørt. I mange matvettuge land, som Italia, Hellas og Frankrike, er gammelt brød en ypperlig råvare til mange herlige retter
reklame/sponsorlink. Hei. Det er en ny uke, og ny kjøttfri dag. Jeg husker så godt hvor intenst lykkelig jeg ble som liten da vi endelig skulle ha pannekaker til middag
Skalldyr i en eller annen form blir ofte benyttet hos oss, deriblant denne lekre retten med scampi. Det er fredag og duket for noe ekstra godt på bordet
Dryss rikelig med melis over de nystekte bollene, så blir de ekstra lekre. Utrolig gode boller men jeg synes smør er litt dyrt selv om det gir bedre smak så jeg brukte 150g smør og 150g margarin i stede for 300g smør. 150g smør. 150g margarin
Sett i glass eller lekre dessertskåler over natten. Innlegget inneholder annonselenker. Pannacotta er ikke en dessert fra det indiske kjøkken, men smaken kjennes veldig kjent
Jeg får av og til lyst til å protestere mot dette plastikkinfernoet våre barn omgis av og servere mat i høye lekre stettglass som egentlig tiltenkt noe helt annet enn barneføde
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.