Bunnen blir litt høyere eller lavere etter hvor stor kakeform du bruker. Denne kaken kan varieres i det uendelige, den blir uansett fortryllende så lenge man holder seg til "den hellige treenighet" i kakeverdenen
Håper dere koser dere disse vårdagene Selv har jeg faktisk reist vekk fra våren og opp til vinteren på fjellet, men det er på grunn av et selskap vi var invitert i
Hva man bruker ølet til. Smaken lever så absolutt opp til duften. Ukens øl15. november 2014 av Vidar Pedersen 2 Kommentarer Ukens øl er det belgiske Rochefort 8
Til en porsjon. Kanel, kardemomme, malt nellik, malt ingefær Mos alt sammen i en blender og stek lapper i litt smeltet smør på lav til middels varme i en stekepanne
Dette er nydelig mat å ha med seg i bilen på vei til og fra trening eller til lunch dagen etter. Fotballen ruller videre og i dag går turen til Sarpsborg og mental trening ⚽ Hurra for actionplan
Tilslørte julepiker. I tillegg er den superenkel å lage. Nemlig min julevariant av "Tilslørte bondepiker", som da selvfølgelig blir "Tilslørte julepiker"
Mange er nok enig med meg når jeg sier at det ikke så veldig moro å lage mat til 1 person, for deretter å spise alene. Men, jeg elsker å lage mat, og har den siste tiden oppdaget at det faktisk er mulig å lage god mat til 1 person. relativt BILLIG, forhåpentligvis ganske SUNN og ENKEL å lage, også til 1 person. Pasta med tomatsaus og mozarellaost-Pasta (gjerne fullkorn) til 1 person. Stekes i ovnen i 5-6 min eller til osten er gyllenbrun. 12 kr for mozarella, 2-5 kr for pasta, 5-10 kr for tomatsaus. 12 kr for mozarella,
Håper den bidrar til å inspirere middagsvalget gjennom uken. Nydelig som den er, men du kan også tilsette annen sjømat som reker, krepsehaler eller blåskjell
Selv nå når vi går inn i julehøytiden og det blir mye hygge og god mat fremover, er det hverdager innimellom hvor det kan være greit med noen idéer til hva man kan spise
Så har vi nesten kommet fram til mars allerede, jeg ønsker våren velkommen av hele mitt hjerte. Denne uken har jeg plukket ut mange favoritter til menyen så jeg håper du finner noe som frister
Denne gulrotkaken kvalifiserer til å få et "verdens beste"-stempel. (stor oppskrift - nok til en pottedreielasse eller et sultent slabberas, halvér hvis du vil bruke en vanlig springform)
Jeg har jo gått til anskaffelse av den populære boken til Berit Nordstrand. Her loves det mer energi og overskudd i en hektisk hverdag, det handler om tankekraft og hvordan vi kan lære oss til å leve med kroppen, ikke kjempe mot den
En av mine favoritter. Sandwich med mozzarella og tomat. Ukens sandwich er en klassiker. Godt brød, tykke skiver med fersk mozzarella og tykke skiver med moden romtemperert tomat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.