Legg sjokoladen i midten og kutt slik du ser på bildet under, strimler i vinkler. 1 pk butterdeig ( ligger i fryseren på de fleste butikker). 1 plate sjokolade, jeg brukte mørk kokesjokolade, tror det hadde blitt bedre med lys kokesjokolade eller en melkesjokolade da de er litt søtere i smaken. 200 grader i 15 -20 minutter eller til den har fått en gylden farge. Relatert 1 pk butterdeig ( ligger i fryseren på de fleste butikker). 1 plate sjokolade, jeg brukte mørk kokesjokolade, tror det hadde blitt bedre med lys kokesjokolade eller en melkesjokolade da de er litt søtere i smaken
Jeg anbefaler å bruke Gel- eller pulver-farger da de holder fargen best etter å ha vært i ovnen. Jeg har nå forsøkt flere de siste ukene og kommet fram til en grunnoppskrift selv, som jeg synes gir best smaksresultat
Noen dekorative håndklær med personlig tekst, eller motiv er også superhyggelig å gi bort i gave. Det er jo i tillegg DIY-week her på bloggen så timingen kunne ikke vært bedre
Hell vannet fra - ikke tørk dem. Jeg skal innrømme at det er et skjult motiv bak min plutselige iver i å blogge super raske middagen, og det er rett og slett at det testes ut nye oppskrifter til det 10 uker lange onlieprogrammet. Beregn 1/2 per person. 1. Steles midt i ovnen på 250 grader i 10 minutter. Snu dem og stek i nye 5-10 minutter. Skru av ovnen og sett døren på gløtt, la chipsen stå på ettervarmen i 10 minutter før servering
Mange baker eltefrie brød i jern- eller leirgryter. Ok, variantene mange av oss vokste opp med mye gjær, varm væske og bare en times pause mellom slagene var både finurlige og krevde en del av deg over flere timer
Legg sjokoladen i midten og kutt slik du ser på bildet under, strimler i vinkler. 1 pk butterdeig ( ligger i fryseren på de fleste butikker). 1 plate sjokolade, jeg brukte mørk kokesjokolade, tror det hadde blitt bedre med lys kokesjokolade eller en melkesjokolade da de er litt søtere i smaken. 200 grader i 15 -20 minutter eller til den har fått en gylden farge. 1000 takk igjen. Den ser sååå godt ut mmm jeg skal lage den 1 pk butterdeig ( ligger i fryseren på de fleste butikker). 1 plate sjokolade, jeg brukte mørk kokesjokolade, tror det hadde blitt bedre med lys kokesjokolade eller en melkesjokolade da de er litt søtere i smaken
Finn en serviett du vil bruke, her kan du jo variere i det uendelige med ulike motiv. Nå har jeg laget en trinn-for-trinn-bilde-forklaring som jeg håper vil vise hvor enkelt du kan lage en slik lyslykt selv
Jeg la disse cupcakes i disse brune formene med gull- motiv på. Jeg bruker idag disse pastell-fargede Cupcake formene som dessverre ikke ble så fine etter steking
E-postSkriv utMerLik dette. 100g hvitt sukker. 1 ts pulverkaffe. 1 ts vaniljeekstrakt eller lime. 1 ts natron. 150g sjokoladebiter eller hakket mørk sjokolade. 100g avskallede, usaltet pistasjenøtter. Overfør deigen på plastfolie og dekk den med den oppå for å forme 10 med 30 cm «brød». Forvarm ovnen til 180 grader C, legg deigen på et stekebrett og stek i 30 minutter. Avkjøl deigen i 20 minutter og skjær den med en taggete kniv på tvers ved 45 graders vinkel inn 1,5 cm tykke skiver. Stek skivene på et stekebrett i 35 minutter i 135 grader C. 100g hvitt sukker. 1 ts pulverkaffe. 1 ts vaniljeekstrakt eller lime. 1 ts natron. 150g sjokoladebiter eller hakket mørk sjokolade. 100g avskallede, usaltet pistasjenøtter
Husk derfor og legge rett side opp slik at motivet kommer på pikekysset. Så snart de er ute av ovnen løftes pikekyssene av papiret og du har fantastiske motiver på undersiden
M (og jeg óg) er glad i Mummitrollet, og derfor ble dette årets motiv. Det var jammen godt jeg lagde dobbel porsjon - herreminhatt og kattenmedstøvlene - dette må være en av de beste kakedeigene jeg har smakt noen sinne
klipp ønsket motiv i et ark og dryss med melis, enkelt og billig måte å pynte kaker på. 2015 kl. 12. 19 i. (ca 16 små stykker). 3 egg 4 dl sukker 3 dl speltmel eller annet fint mel 2 ts vaniljesukker 4-5 ss bakekakaopulver 2 ss gresk yoghurt. Sett stekeovnen på 180 grader. 2015 kl. 12. 19 i. 2015 kl. 12. 19 i Blogg. 2015 kl. 12. 19 i Blogg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.