Det blir mange store og små selskabeligheter i desember. Dadler surret i bacon og stekt i ovnen. Dette er også noe å tenke på, når man litt ut i julen har mange rester i kjøleskapet…
Men et lite middagsinnlegg blir det idag også. Fylte potetbåter // Brokkoli og fetaostpai // Brokkoli og bacon Pai // PestoSalat // Fylt chiabata // Pizzasnurrer // Tapas //
Hakk fesaosten i terninger, kutt opp ruccolasalaten og kyllingen - bland det sammen i en bolle. 300g pasta, fetaost, ruccolasalat, 1 beger creme frach/rømme, karripulver, kyllingbiter og hvitløksbrød. Hell over rømmen og bland inn ca 2ss med karri - bland godt
Ha dette sammen med kyllingfileten og la det stå til så og småkoke til kokosmelken nesten er borte. Mens dette står å småkoker kutter du gulerot i små strimler og deler babymaisen i 2-3 deler. Tilsett fløta og la det stå i 1-2 minutter
Vårrulldeig (fåes kjøpt hos asiatiske butikker) - og ønsket fyll. Du kan bruke alt mulig - men jeg valgte å gjøre det veldig enkelt å brukte kål, løk, gullerøtter og chili
Kutt opp pølsene og vårløken. Veldig godt, utrolig mettende, ganske billig og så enkelt. 200g Pølser, 2 poser potetstappe, 1 vårløk, 1/2 boks erter, salt, pepper, 1/2 boks mais og strøkarving/revet ost. IDag blir det hjemmelaget fiskegrateng med poteter og gullerøtter 200g Pølser, 2 poser potetstappe, 1 vårløk, 1/2 boks erter, salt, pepper, 1/2 boks mais og strøkarving/revet ost
Chop suey har jo ikke noe med jul og gjøre, men vil dele min oppskrift med dere. Mitt gull var så søt og sa sist jeg laget chop suey at min var bedre enn de på restaurant, for de de på restaurant er så tørre, koselig sagt av han
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.