Jeg har til og med tenkt til å ha helt treningsfri i dag. Vi skal ha middagsrester fra i går, men her er en sunn fiskemiddag til de som ønsker en litt lettere start
Da var fotobøkene fra Fotoknudsen kommet i posten. ) Jeg har laget fotobok i julegave til besteforeldrene til Fredrik, så da smalt jeg til da Fotoknudsen hadde 50%
Oj, i dag er det 1 års bursdag på bloggen. Her er det første årets topp 5 innlegg. Dette har faktisk blitt min egen kokebok og selv kan jeg finne tilbake til oppskrifter når jeg for eksempel er på hyttetur eller reise, enten via nettsiden eller via mobil siden
I går kveld forberdete jeg dagens to første måltider, frokost. Hadde store problemer med å få det ned så tidlig på dagen, så den må byttes ut med lunsjen, kyllingsalat passer mye bedre for min del til frokost
- Bloggen har lesere fra Norge, Sverige, Dannmark, Hellas, Tyskland og Frankerike for å nevne noen…. I dag vil jeg feire med å legge ut en av de første oppskriftene jeg la ut her på kakepiken
I dag har jeg laget en marsipankake for en venninne som skulle i 80 års dag til sin farmor. bakepulverEn "slump" vaniljeessensEgg og sukker piskes til eggedosis i 6-12 minutter. -)Stekes i bakepapirkledd langpanne på 170 grader, i ca 25 minutter
Glasuren er hentet fra Ida Gran-Jansen, Hele Norge baker, og den er virkelig knallgod. Tid for barnebursdag, og for en gangs skyld ville jeg lage en kake som også jeg kunne spise
Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har laget fiskegrateng tidligere, for dette var virkelig noe som gikk ned på høykant hos gutta ved middagsbordet før høstferien
Bruk en stavmikser eller foodprosessor til å lage en helt jevn BBQ-saus. Surr løk og chili i en liten kasserolle i en god klunk med olje i 5-10 minutter, til løken er blank og myk. Ha i resten av ingrediensene, kok opp og la småkoke i 30-40 minutter. Gul løk - 1/2 stk Hvitløk - 2 fedd Rød chili - 1 stk Olje - 1 ss Ketchup - 2 dl Eplecidereddik - 3 ss Worchestershiresaus - 2 ss Brunt sukker - 3 ss Røkt paprikakrydder - 1 ss Kajennepepper - 1/2 ts Salt - 1 ts Pepper - 1 ts
Solen skinner og flagget vaier, så alt ligger til rette for en god dag. Oppskriften er hentet fra “Min første kokebok”, en kokebok som forøvrig anbefales til små kokker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.