Rödspätta med kokosmjölk och ingefära4 portioner600 g rödspätta1 tsk salt400 ml kokosmjölk1 smått tärnad paprika1 tsk färskriven ingefära2,5 krm sambal oelek1 fiskbuljongtärning1 pressad vitlöksklyftaTill serveringRisNågon grönsakPersiljaGör så härSalta fiskenKoka upp kokosmjölken i en vid pannaLägg i paprika, ingefära, sambal oelek, smulad buljongtärning och vitlökLåt koka ett par minuter så det tjocknar någotVik ihop fisken och lägg ner i såsenLåt sjuda på svag värme under lock ca 5-7 minuter 4 portioner
- Silje Bjørnstad - . nærmere bestemt det nye produktet "Softisbase" fra TINE. Jeg er jo iskremvrak og matvrak, og tester alt som testes kan når det gjelder mat- og drikkeprodukter
Tusen takk, Silje, for ei knallgod oppskrift. Ordtaket. ”Det enkle er ofte det beste”, passer bra til. beskrivelsen av denne gode kanelkaka som du lagar på 1-2-3
DYPDYKK I FRYSEBOKSEN Det har vært flittig aktivitet der i sommer. Etter at vi av- iset skapet i slutten av juni, skulle man tro det var greit ennå ei stund
Mens jeg ryddet og vasket i kjøleskapet mitt i morges kokte jeg rømmegrøt. Var såååå lenge siden jeg hadde hatt det og den skal jo koke i 5-10 min etter at alt e tatt oppi
- Silje Bjørnstad - . Til fire 100grams-burgere. 400 gram karbonadedeig1 egg1/2 løk1-2 hvitløksfeddEvnt salt og pepperHamburgerbrødAiolidressingGrønnsaker
Våknet til en hyggelig overraskelse idag da sjokoladekakeoppskriften min havnet på vg. God fridag. no- det er jo ikkenoe som gjør meg gladere enn å dele oppskriftene mine
- Silje Bjørnstad - . Dette var en så deilig og mettende middagsrett. Til 2 porsjoner. 2 kyllingfilet4 skiver bacon1-2 båter hvitløk1 liten rød paprika3 ss purreløk eller vårløk1 - 1,5 dl kremfløteSmør til steking
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.