Da scampiburgeren min kom på lesernes VG ble jeg stolt og glad. Besøksstatistikken skjøt i været og jeg fikk flere positive tilbakemeldinger fra matglade lesere
Selv om tomatene, morellene, aprikosene, fiknene, druene du får her om sommeren er helt spektakulære – fulle av smak og fristende farger – har jeg allerede gledet meg en stund til at høstgrønnsakene skal melde sin ankomst på mitt lokale marked
Her kommer oppsummering av tips og oppskrifter fra både September og Oktober måned - ønsker du å finne tilbake til tidligere oppsummeringsinnlegg kan du det her - Mars/april måned, Mai måned, Juni måned, Juli måned og August måned
- Mal kjøttet i kjøttkverna, og form de gjerne til små baller for å gjøre prosesseringen lettere – ha i et fat, og bland i krydder- Reingjør tarmene, legg de i litt lunkent vann- Trekk skinnet litt og litt på pølsehornet-Knyt en hyssing på den ene enden- Begynn å mat i kjøttblandingen, mens du klemmer med den andre hånden ( eller skaff deg en medsammensvoren)- Det er viktig å stappe skinnet så fullt som mulig ( uten at dette sprekker)
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Mai 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 Desember 2015 November 2015 Oktober 2015 September 2015 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015
Mai 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 Desember 2015 November 2015 Oktober 2015 September 2015 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015
Oktober 2015 September 2015 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 September 2014 Juni 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013 September 2013 August 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Desember 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Mai 2011
Steken skal nå stå i ovnen og gradvis mørne seg til den når en kjernetemperatur på mellom 65-70 grader celsius – alt ettersom hvor mye du ønsker den stekt. oktober 30, 2015 • 0. oktober 28, 2015 • 0. oktober 26, 2015 • 0. oktober 25, 2015 • 0. oktober 23, 2015 • 1. oktober 20, 2015 • 1 6-8 porsjoner
Mai 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 Desember 2015 November 2015 Oktober 2015 September 2015 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015
Mars 2017 Februar 2017 Oktober 2015 September 2015 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 September 2014 Juni 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013 September 2013 August 2013 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Desember 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012
oktober 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Biff Wellington er festmat. Biff Wellington15. oktober 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Biff Wellington er festmat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.