I løpet av natten har grynene svellet og kjøleskapsgrøten er klar. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
Dette er helt perfekt mat til små og store sommerfester. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som harbloggen Klisjehjemmet
Og no er frosten vekke, og eg kan begynna å bruka av jordskokken. Trass i at baljane som eg i fjor dyrka jordskokk i har vore botnfrosne i vinter, er jordskokken som har lege på vent nedi der gode som berre det
Tarte tatin - den deilige franske opp-ned-eplekaken har du helt sikkert hørt om og kanskje prøvd. Du kan selvfølgelig også bruke en skikkelig butterdeig
Og jeg har tillatelse til å fortelle om dette her i bloggen. Men har man noen grønnsaksrester så blir dem gode om dem deles opp i passe biter og stekes i aluminiumsform eller pakkes inn i aluminiumsfolie med litt olje eller en smørklatt og varmes på grillen
Sett det hele inn i stekeovnen oghar du ikke lokk så dekk med aluminiumsfolie. Det vi si at hos oss hardet gått i koking og steking, jeg har brukt klippfisk,(salt tørket torsk), lettsaltet torsk og avkokt torsk
Ogdet skal jo ikke så mye til. Og på matbordet. Nå har hverdagen gjort sitt inntog i heimen. Ogikke minst er hverdagsmaten viktig for barns forhold til mat og gode matvaner
Jeg tjener ingen ting på bloggenogharogså valgt å ikke ha masse reklame - da er det greit å få litt småbonus fra iHerb for trafikken jeg sender til dem
» Salven hjalp den… en stund. Og nei, detteharikke noe med hjernesvulsten å gjøre. For mitt vedkommende har jeg hatt plager i form av en del gass, og vi spøkte det vekk med at pappa fiser mer enn mamma
jeg slet ikke så veldig hardt akkurat, ettersom jeg ikkehar så stor fart akkurat, men fløt ikke heller direkte fint, og var sjeleglad detikke var mer enn toppen et par mennesker å se, spesiellt i motbakkene
Ogdet lar seg høre. Hun har forresten også oppskrifter på svinetunge og svineører, kalvenyrer, flere med kalvebrissel og kalvehjerne, stekte fåretunger, griljerte lammehoder, fårehjerte osv
Så har du kyllingen tilbake, rør inn mel og Cajun krydderblandingen og stek litt til. Også så enkelt. Det høres ikke spesielt godt ut når du sier det,gjørdet vel
Det er også nesten litt for enkelt, men tidkrevende. Det er bare å lage mange mens du enda holder på, for de er perfekt som niste eller kanskje nattmat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.