Det er bare å kutte opp grønnsaker, kjøtt eller hva du måtte ønske , krydre , helle på litt væske , så er det bare å finne på alt du har lyst til i x antall timer og når du er ferdig med det så er middagen klar
La det koke tildu ser gresskarbitene blir blanke. en kanelstang om du vil. Det er tradisjon at familie og venner møtes, og det serveres kalkun med masse deilig tilbehør som søtpotet,kastanjestuffing, og tranebærsaus
Skrift til rød, og skift retning ved å vrenge sokken (i stedet for å skifte retning, kan du strikke de hvite maskene på vranga, men jeg synes det er så mye enklere å strikke rett, at jeg heller endrer retningen etter å ha strikkt rett)
Tror du gleden var stor da Øyvind, som driver Bølgen Fisk, banket på døren min i går. Jeg oppfordrer degtil å ta kontakt med Øyvind og teamet hans for å høre når han kan sveipe innom deg neste gang
Målet her er at den skal tykne tomatsausen, ikke gi unnskyldninger til å helle masse unødvendig olje i maten - det kan du gjøre senere om du er "en av dem"
(Om du har tørkede tranebær tilsetterdu dem rett før servering). Her kommer noen tips på hvordan du kan kose deg med den tradisjonelle julematen uten at det blir for mye av det gode
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.