)Jeg har forresten mistet pcen min i gulvet, så det blir lit stille fra denne kanten fremover. I går var vi på middag hos den fantastiske Mari og fikk servert noe av det beste jeg vet i hele verden
6-8 minutter til eplene er møre. Stek terten i ovnen på 175 grader i 25-30 minutter til overflaten er fast og gyllen. 25-30 minutter til overflaten er fast og gyllen
Og selv om jeg ikke er den som er kjent for å alltid få terningkast 6 hos han og egentlig burde være litt fornærmet, så har jeg alltid innerst inne følt at han har vært en fantastisk bra fyr
MINE BESTE ØYEBLIKK,. MENER JEGUt fra starten her er det ikke vanskelig å skjønne at tankene mine ennå dreier seg rundt noen av de gode matøyeblikkene vi har hatt ved slutten av fjoråret
Etterhvert har min nysgjerrighet våknet, jeg har startet å eksperimentere. Pakk folien sammen legg i ovn på 180 C i ca 20-30 min til de er passe møre. 20-30 min til de er passe møre
Tilsett risen og la dette surre et par minutter, ikke la risen bli brun. Denne blandingen koker under lokk i 10-12 min. Så dyttes kyllingbitene godt ned i risen, lokket taes på igjen og retten skal så koke nye 10 min. 8-10 reker med skall på legges på toppen, legg på lokk og la dette trekke i ytterlige 3-5 min, alt skal være gjennomvarmt
På tallerkenen min finner du focacciabrød som Cathrine hadde med, cashew- og paprikadipp, quinoasalat med agurk, tomat og mynte, potetpesto, yoghurtdressing med urter, potetform, linselus etter oppskrift fra Veganmisjonen og lomper i to varianer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.