Jeg har lenge gått og siklet på slow cookere i diverse nettbutikker. Tenkt at det måtte være perfekt for meg som for tiden lider av hjernetåke og manglende tidsbegrep
And med portvin, honning, ingefær og chili er en knallkombinasjon. Det søtlige kjøttet og fyrrige sausen, balanseres perfekt med portvin – og det blir enda bedre om du velger å helle portvin i glasset
Hvis du trenger en "fool-proof" pesto-oppskrift - her er min. Litt avhengig av hva du skal bruke den til og hvilken tykkelse du ønsker kan du variere oljemengden
Tønsberg tilbake på ølkartet14. november 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Nærmere 40 år etter at Tønsberg bryggeri slo igjen portene sine, er nå Norges eldste by tilbake på kartet – i ølsammenheng
Hei dere. Da har jeg samlet små og store begivenheter på bloggen i året som er gått. Det ble litt mye på ett og samme innlegg, så siste halvår kommer i morgen – da får jeg samtidig ønsket dere et godt nytt år
Er dyr vin best. Det er den, om vi skal tro forskningen som viser at vi synes de edle dråpene blir edlere og edlere, jo mer de koster, selv når smaken strengt tatt er den samme
Det er en del fokus på at mange unge sliter med prestasjonsjag og press fra alle kanter for tiden, det har på mange måter eksplodert nå som sosiale medier er overalt
Jeg sa opp jobben og satset som selvstendig næringsdrivende i mai 2014 – da var jeg gravid i 5. måned. Det var nøye planlagt og overveid, og egentlig på høy tid etter mange år som hobbyblogger og kokebokforfatter ved siden av fulltidsjobb som økonom
Har man lite penger og lite å rutte med, kan det fort oppstå diskusjoner og krangler i hjemmet. «var det nødvening å kjøpe den vesken der nå, du har jo ti fra før, og det er denne måneden årsavgiften kommer» -noen som kjenner seg igjen
Nå er det på tide sa jeg til meg selv, ta sjansen for én gang skyld. Jeg var ferdig med bachelorgraden min i 2004 og hadde sett for meg et vanlig A4-liv som økonom
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.