Du kan putte flere grønnsaker, ris,poteter - ja hva som helst oppi -sånn at maten hadde vært serveringsklar nå, men denne gangen valgte jeg å lage tilbehøret ved siden av som ble kålrotstappe og kokte poteter
Bruk deretter skjeén til å skrape ut all melonen, og legg deni en bolle (bruk tipsetmitt fra i går til å lage saft av den dersom duikke klarer å spise opp alt)
Test gjerne med en først, om den går ioppløsning så tilsetterdu en ekstra skje byggmel. Legg kjøttet tilside og kok videre på knokene i så mange timer som du bare kan, jo lenger koke/trekketid- jo mer næring får dui kraften
Pølsemekking er denunike sjansen til å lage dinsignaturrett, vise kven du er frå yst tilinnerst. Eittriks for å få pølsedeigatil å binde seg, er derfor å køyre ein tredjedel eller halvparten av deigentil farse ieikjøkkenmaskin med knivar, og deretter blande denmeirfinmaladeiga med den grovare
Deretter tilsetterdu løk, hvitløk og oregano til dette blir mykt og gyldent. (Ikke stek løken for mye slik at denblir brun) Tilsett så gulrøtter og oregano
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.