Skjær de forsiktigi to, men vær forsiktigså du ikkefår geléen tilå kveltre eller dele seg. Man trenger selvsagtikke være ti personer for å kunne lage dette, men om man er færre anbefaler jegå bare skjære opp en liten del av gangen, og heller spre det ut over flere dager
For ikkeå snakke om grønnsakene som har trukket tilsegherlig kraft fra kjøttet. Deretter koker du ut stekepannen du brunet steken i og slår vannet over i romertopfen, jeg lar det dekke grønnsakene og tilsetter en kjøtt buljong og en grønnsaksbuljong
Skjellene er ferdigenår de har åpnetseg. Lørdagensskalldyr-risotto ble virkeligusedvanlig god. Sålørdag kveld inntraffdet enkelte alvorligetilfeller av forspisning rundt bordet
Lokalt oksekjøtt er ikke enkelt og få tak i, så¨jeg har kjøpt norsk okse-ytrefiletpåBunnpris. Er detikkegreitå sette gryta inni ovnen og ta en tur ut ifinværet
Det er vel mange som kan sisegenig at lapskaus til og med er bedre dagenderpå. Håperdet smaker. Denne lot jegstå og putre i et par timer, og jo lenger enn lapskaus fårstå dess bedre blir den
Server med brune bønner, mais, hjemmelaget tomatsalsa, guacamole, ananas-, agurk og paprikasalat, ananassalsa og guacamole med tomat, en grønn salat og / eller ellers det du måtte ønske å servere tiltex-mex-måltidetditt
Kjøleskapgrøt - overnight oats som den også kalles - er en sunn og god frokosttrend, og det beste med denne grøten er at den både smaker godt og «lager segselv»
Nårjeg lager kostplaner tilmine kunder er planlegning ofte det som ståri fokus. Det nærmer seg august, det nærmer segferie slutt, hverdag, skole, jobb og rutiner
Jeg har selv plukket ut detjeg mener er en fin pakke med flere av minefavoritter. Påtordag er jegåfinnepåHolzweiler Store på Fornebu, hvor du kan få kjøpt boken minsignert, med fingoodiebagpå kjøpet
Jeg fant detigjenidag, og fikk prøvd det. Det er ingen overraskelse at jeg er en negle design freak og til Jul kjøpte jeg et maikyr/pedikyr sett til meg selv
Når du har ipofiber og fiberhuskså rør raskt rundt for det sveller raskt. Bland alt detvåte. Deigen er klissete, såjeg bruker en øse å har de over imuffinsformer
Jeg var littskeptisk, da jegså for meg at det kunne være littuheldigåikkeselv kunne velge hva man ville handle inn eller spise, men med gode råvarer og gode oppskrifter har det bare vært veldig godt åslippelitt av handlingen
En venninne fra Norge hadde med seghirse som jegblandet med morsmelk. Jeg brukte stavmikserenhyppig for hun var glad i most mat, men hun fikkogsåmulighetentilå smake seg frem påegenhånd
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.