FREMGANGSMÅTE. Har du noen fåingredienser liggende har du tomatsaus for en lang stund fremover, denne er det bare ålage en store kjele av når du først er igang og fryse ned i porsjoner
Bred ut pastan i en ugnsfast form. Jag gillar ju inte att slänga mat såpastan som blivit över blandar jag ihop med vad som finns i kylen, kan även det vara rester som korv, köttfärs eller skinka
Jeg skal jo gifte meg i juni, og det begynner plutselig ågå opp for meg. Kok pasta som anvist på pakken, jeg brukte denne under (som jeg ikke klarerå huske hvor jeg har fra dessverre)
Klikk forå dele påTwitter(åpnes i en ny fane)Klikk forå dele påFacebook(åpnes i en ny fane)Klikk forå dele påGoogle+(åpnes i en ny fane)Klikk forå dele påPinterest(åpnes i en ny fane)Klikk forå dele påReddit(åpnes i en ny fane)
enkel og kjapp ålage. Klikk forå dele påTwitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk forå dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk forå skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Kosemat fordere kjærestepar som vil lage noe godt denne torsdagen. Pastaer alltid godt, og nå finnes det gode varianterfor oss med glutenallergi, så det er ingen hindring
Endelig har vi funnet frem til en formforpasta som vi syns er god. Rull «deigen» sammen og skjær strimler – tynne for spagetti, og brede for tagliatelle
Sett over vann til pasta Hakk rødløk og hvitløk. Sett pasta en til kok Ta stekepannen av varmen. Nyskjerrig som jeg ermåtte dette testes, og da det var på høy tid åfå en ny middagsoppskrift med fisk inn her ble det en sunn vri på en klassiker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.