2. Ha
mye grønt, kanskje like mye grønt som blomster
4. Det
er lettere å få en fin bukett om vasen er vid i bunnen og dermed tillater spiralteknikk i stede for å klemme blomstene slik at de blir stående rett opp og ned
Speltlompe, mager creme fraiche, grønn pesto, tomat, rødløk, paprika, kvitløk og vårløk. Nokre har spurt om eg ikkje kan kome med inspirasjon til Ukemeny, og det er KLART eg kan
) I DETTE albumet finner du bilder av oppskriftene, med link rett til oppskriftsiden - superenkelt når du trenger inspirasjon eller leter etter noe du har laget tidligere
Denne sunne lekkerbiten fra Baliindianrestaurant. For oss som elsker Bacon, her har du 10 smakfulle Baconretter fra Theverybesttop10. Her har du 10 sunne oppskrifter for Barn fra Topinspired. Her er 17 tips til deilig fingermat fra Stylemotivation
#fitness #kosthold #mat #inspirasjon #trening #diett #bloggtips . God kveld kjære lesere. I dag har jeg ståttpå kjøkkenet meste parten av dagen å laget god og sunn mat til hele familie
JulesTheNorweegie7. juli 2014 kl. 03. 03Herlig. Kjøpte sånne portobello sopper i går, og angret nesten på at jeg kjøpte de til lasagne istedenfor og fylle de med ost og gratinere det, men det får heller bli neste gang
Sett urter, crème fraîche og parmesan i en food prosessor og suse sammen. 100g blandet myke urter - velg mellom basilikum, flat-blad eller persille, mynte, gressløk, dill - uansett hva du har i hagen din eller kjøleskap, pluss ekstra for å tjene. 300ml full-fett crème fraîche. Hvis du bruker de frosne kuber, pop 1-2 pesto isbiter per person i pasta pan. 100g blandet myke urter - velg mellom basilikum, flat-blad eller persille, mynte, gressløk, dill - uansett hva du har i hagen din eller kjøleskap, pluss ekstra for å tjene. 300ml full-fett crème fraîche
Og det er like greit at dagen kommer til åbestå av stillesitting, jeg var nemlig så uheldig å skulle hoppe ned fra et bord i går (med hæler) også tryner jeg
-)Bildet under hentet jeg fra thekitchn. Bildet er hentet fra en fin side som heter thekitchn. Da er det lett at det blir lite variasjon i valg av grønt - og til tider trenger man litt ny inspirasjon
(tenkte jeg også kunne laget et innlegg med dette, med de jeg ofte henter inspirasjonfra) . Man fårså utrolig mye bedre middager ut av det, og dessuten sparer man jo penger ved å lage fra bunnen av
Har du ikke vært innom der - klikk deg inn og bli hekta, du også. Den ene deigen stekte jeg som den var - det er bare å skjære deigpølsen i skiver (diameter ca
Fraurtehagen kan du gjerne smaksette med timian, basilikum, persille og koriander. Ommangparmesan, rømme fra Harry Dale, gårdens egg og økologisk oliveolje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.