Og denne ble helt fantastisk. (koker de blir de seige)Server så din beste fiskesuppe ever. Legg fiskeben og grønnsake ri en kjele,og kok opp med vann som dekker alt
Og jeg vil våge å påstå hun er en av de beste kokkene i mils omkrets. Stine er kokk på Hunderfossen hotell og skriver også om mat i Lillehammer magasinet, og går svanger med en kokebok
Litt ekstra mel til ut-knaing på benken, eller om deigen blir for klissete og trenger mer mel. Bland melet, frøene, havregrynene, olivenolje og malt i en bolle
Har laget den ofte og den er knallgod. Tilsett gurkemeie og kraften. Legg i reker og blåskjell og dill. Varm opp suppen, men ikke kok( rekene blir seige da)Smak til med sitron og evt sal/pepper
Skyll, skrubb og rens blåskjellene godt i kaldt vann. Finhakk løk og ha i sammen med blåskjellene. Legg på lokk og la skjellene koke i cirka ett minutt til de har åpnet seg
Jeg var der for å lage en artikkel om dem og stedet overgikk alle forventningene mine. Gjør klar glühweinen og ha den på termos før du drar ut på tur, da blir du dagens helt i fjellheimen
Vi elsker fiskesupper, og de finnes i alle varianter. Finner du en oppskrift på en fiskesuppe, er det ikke usannsynlig at den heter noe med “verdens beste”
Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake. Det er masser av mørk, deilig sjokolade i både bunn og topp
Hun er heldigvis en veldig klok og fornuftig fjortis som skjønte med en gang at et lavkarbo kosthold er absolutt den beste veien å gå, men har imidlertid en mor (min kjære søster) som virkelig ikke liker å lage mat
Jeg elsker cookie dough og har laget mange sunne versjoner det siste året. Oppskriften jeg kokkelerte frem i dag, er desidert de beste cookie dough kulene jeg noen gang har laget
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.