Mango, avokado, agurk og stekt tofu. Etter å ha laget maki til veganfesten på Resept, og var tom for ristil flere makiruller, endte restene opp i en liten salat
Jeg har alltid tofu fra Alpro i kjøleskapet og bruker det i nesten alle retter jeg lager. Her har tofuen fått baconsmak, men du kan helt fint bare bruke soyasaus
Rør inn tofurøren så det blir godt blandet. 1 pakke paibunn fra Maizenna1 liten bunt brokkoli1 rødløk4 store sjampinjonger1 vårløk1 halv boks mais4 asapargeser1 pakke silketofu1 dl soyamelk4 ss næringsgjær1 ss rismel1 ss tahini1 ts hvitløkspulver1 ts løkpulverLite dryss himalayasalt1/2 ts gurkemeie1 ts svart salt (gir eggesmak)Kjør alle ingrediensene i en food prosessor til en glatt masse
)Kryddermiksen er fra Santa Maria og bitene er sprøstekt tofu. Hell vannet av tofuen, kutt den opp i biter og stek i olje til de er gylne og gjerne litt sprø