Dette må være den beste pizzaen jeg har spist, siden jeg startet på lavkarbo. Himmel, så godt. Tynn, sprø og god bunn, ikke "omelett-aktig" og fullstendig mulig å spise "for hånd"
Mmmmmm, for en nydelig dessert, og so enkel å lage då. )4 porsjonar, på ca 100 gram. 3 dl fløte1 ss tagatesse1 ts bourbon vanilje3 eggeplommarbitte litt tagatesse til å strø over for 'brenning'Bland Fløte, vanilje og tagatesse i ei panne ogkok opp
Då har eg laga mi første lavkarbo-bløtkake,og den vart knallgode, heilt lik ei vanlig bløtkake. )6 egg40 g tagatesse2 ts bakepulver3 ts Johannesbrødkjernemel3 gode ss bakeproPisk eggekvitane stive, ha deretter oppi søtinga, ogtil slutt piskar du inn ei og ei eggeplomme
Denne oppskriften fant jeg på den fine bloggen Lilalife. Det tar bare noen få minutter å mikse sammen røren og de kan derfor lett lages mens resten av maten tilberedes
Ingredienser. - 6 egg- 2 dl kokosmel- 3 ss mandelmel- 2 ss jyttemel teff fibra- 2 ss fiberhusk- 2 ss honning- 1 ss bakepulver- Litt himalayasalt (evt havsalt)Slik gjør du