Etter mye utrprøving av diverse oppskrifter og mengder har vi funnet ut at de mengdene med ingredienser som vi har satt opp nedenfor funker best for oss
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Ingen problem å by på glutenfrie belgiske vaffler når de smaker så godt som disse. Slike savn må bli tilfredstilt glutenfritt hjemme på mitt eget kjøkken
Her kommer oppskrift og fremgangsmåte. Legg de ferdig stekte vaflene på en rist. I dag er det vaffeldagen, og Sophia og jeg har laget belgiske vafler som vi skal ha etter middagen nå
Etter mye utrprøving av diverse oppskrifter og mengder har vi funnet ut at de mengdene med ingredienser som vi har satt opp nedenfor funker best for oss
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Jeg har lett på nettet etter en oppskrift til dette jernet, men etter mange mislykkede forsøk (ikke at det ikke ble godt, men det ble ikke belgiske vafler) satte jeg jernet på hylla
#lekùe #oppskrift #vafler #frokost. Sammen med rørte jordbær, (frosne jordbær, sukker og litt frysepulver til stivelse, smakt til med sitron)Og et lett melis-dryss,vandret jeg rundt i himmelen her på¨morgenkvisten
Jeg ble liggende lenge i senga, noe jeg virkelig elsker (så lenge det ikke blir alt for lenge og hele dagen blir sløst bort), ordnet meg frokost og så som vanlig på en episode av Gossip Girl
Det mest tidkrevende ved oppskriften er å bake søtpoteten myk og aromatisk. Disse vaflene med søtpotet er sprø utenpå og myke inni, fulle av deilig smak
Denne oppskriften er berenget for en liten frokost, så den holder til ca. Det er viktig at du ikke legger sukker og gjær oppå eller ved siden av hverandre
På jernia selger de et belgisk vaffelhjern som ikke er dyrt i det hele tatt. Belgiske vafler er utrolig godt, men det krever at du har et belgisk vaffelhjern
jeg får vann i munnen bare av å tenke på det. Belgiske vafler. Klapp inn brunt sukker på baconslicer. Stekes 200* ca 8-10 minutter (med og uten former)Belgiske vaffelformer fra Lèkuè . Stek i ovn, 200* ca 10-20 minutterAvkjøl på rist, IKKE tørkepapir
Jeg har testet mange varianter, og opplevd flere av oppskriftene som vanskelige og langtekkelig. Du vet når du våkner opp på søndag, og bare merker at du har lyst på noe godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.