Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst. Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek
De aller fleste glutenfrie brødene i butikken har et høyt karbohydratinnhold, og det er jo ikke til å stikke under en stol at mange glutenfrie fabrikatbrød ikke akkurat smaker
I mange år har jeg bakt brød, men aldri helt fått det til. Jeg har brukt oppskrifter, jeg har slumpet, jeg har bakt eltefritt, og jeg har eltet i timesvis
#hjemmebakt. Har noen barn som blir veldig glade når de får servert varme rundstykker til frokost. Disse er veldig enkle å bake og nesten alltid vellykket
Hjemmebakt brød med rug. Endelig hjemmebakt brød igjen. Og skalken smakte vidunderlig sammen med chili con carneEt godt, hjemmebakt brød med rug er slett ikke å forakte
Hvem er klar for helgen og litt ekstra helgekos. Her er mitt bidrag til litt ekstra nytelse rundt middagsbordet, for jeg takker i hvert fall ikke nei til en slik middag som dette
Hjemmebakt smaker alltid best. Også når det gjelder hvitløksbaguetter. Du lager dem enkelt selv. Jeg lager også hvitløkssmøret selv, og krydrer dette med fersk basilikum
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.