Dette er et utrolig saftig og godt brød bakt av bare grovt mel. Brødet henger godt sammen slik at det er godt å skjære fine tynne skiver av, og er derfor et veldig godt nistebrød
I dag har vi bakt skikkelig grovt brød, med Fibra fullkornshvetemel og hele hvetekorn. Vi fulgte oppskriften som står på baksiden av melposen, men gjorde noen små justeringer
Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst. Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek
De aller fleste glutenfrie brødene i butikken har et høyt karbohydratinnhold, og det er jo ikke til å stikke under en stol at mange glutenfrie fabrikatbrød ikke akkurat smaker
+20. Noe av det beste som finnes er nystekt brød. Når jeg snublet over nok en oppskrift fra Bakeriet i Lom (de som hadde kanelsnurrene jeg testet ut) vekket det lysten til å spre lukt av kjærlighet (som visstnok er det samme som a) gjærbakst eller b) grønnsåpe)
P. o. s. t. e. d. b. y. r. i. l. T. w. D. ø. h. a. v. m. n. f. O. p. k. W. c. K. j. g. u. å. ,. æ. 1. I. /. 4. 3. 5. (. ). 2. F. B. E. 0. -. J. 6. S. H. V. A. t l. d l
Luftig grovbrød er mangelvare synes jeg, dette brødet er ganske grovt og veldig, veldig godt. Det inneholder frø, havre, fibrex, mørkt og lyst mel og selvfølgelig honning
Grovbrød. 29. 09. 2014 kl. 21. 02 i. Brød. Ingen kommentarer. Jeg liker å variere brødoppskriftene fra gang til gang og i dag bestemte jeg meg for å lage et litt grovt ett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.