Pico de gallo (salsa fresca) er et ypperlig tilbehør til tex-mex eller fredagstacoen. Retten er opprinnelig fra Mexico, og skal ganske enkelt inneholde tomater, løk og jalapeño
Server gjerne med en grønn salat med pico da gallo ved siden av. Taco er helgemat for veldig mange, men jeg må innrømme at jeg etter hvert har begynt å bli litt lei av halvfabrikata varianten
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
I Mellom- Amerika kalles denne retten for Galla pinto og er som nasjonalrett å regne. Galla betyr «flekkete hane» på spansk og kommer av at de svarte bønnene farger risen
Til slik mat trenger du en god salsa, eller pico de gallo som mexikanere kaller det. Svenskene har ertesuppe og pannekaker på torsdag, vi har taco og gullrekka på fredager…
På bordet stod eit grillpannegrilla stykke storfekjøt, klassikarane jordbærsalsa, pico de gallo, quesedillas, ein snill og mild guacamole med masse rømme, ei skål plain rømme, sylta jalapenos, sylta chipotle frå boks og chilisaus
Gallopinto, en ris- och bönrätt som är nationalrätt i Costa Rica och Nicaragua. Gallopinto. Så var den första rätten ur Sveriges mästerkock Klara Linds kokbok lagad
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.