KjøttdeigpaiKjøttdeigpai. 25. 10. 2011 kl. 22. 01 i. Kos. 5 kommentarer. 1 pk kjøttdeig. 1 pk vårløk. 2 ts basilikum. 1-2 fedd hvitløk Passion 4 Food
Kjøttdeigpai med ostedekke Rull deigen ut og dekk formen, prikk med gaffel. Nå Paibunn trenger ikke å forstekes. Sett stekeovnen på 200 °C TINE.no
Oreganokrydret kjøttdeigpai Bland kjøttdeigen med salt, krydder og potetmel. Tilsett tomatpuré, sopp, fløte og eggeplommer. Bland alt godt sammen Bolle i ovnen
Sterk kjøttdeigpai Trykk ut deigen i en paiform. Bruk gjerne en paiform med høye kanter og avtagbar bunn. Bak i 10-15 minutter ved 200 °C Santamariaworld.com
Kjøttdeigpai Hakk sammen mel og smør på bakebordet med en kniv. Tilsett vannet. Arbeid deigen raskt sammen og legg den i kjøleskapet ca Varden.no
Løk og kjøttdeigpai 1. Bland salt og hvetemel, smuldre inn smør og tilsett vann. Elt raskt sammen og la deigen hvile kaldt i en 1/2 time VG.no
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.