Vegetarisk bursdagsfest for 17 sultne jenter
Fra jord til bord
Fra jord til bord
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Oppskrift Pizzabunn
  • 3 liter vann
  • 2 kg fin økologisk/biodynamisk spelt. Jeg bruker dette fantastiske melet
  • 1/2 kg sammalt fin spelt
  • 1/4 pakke fersk blå gjær
  • 1 ss mineralsalt
  • 2 ss eddik (vesentlig for å bryte ned gluten. Kan også bruke ekte sitronsaft)
  • 2 ss smør eller olivenolje
  • 4 løk 2 store gulrøtter
  • 2 hele kinesiske hvitløk
  • 1 boks tomatpure
  • 4-6 bokser hermetiske tomater (gjerne økologiske)
  • 2 ss vegetarisk buljong
  • 1 ss paprikapulver
  • 3 ss oregano
  • 2 ss basilikum
  • Pepper
  • 4 dl mandelmelk, laget med 1 kopp mandler og 2 kopp vann, tilsatt 8 dadler Alt skal med i kaken
  • 2 dl rismel (kjøpes i helsekost/Ultra/Meny
  • 2 dl kokosmel (Helsekost, iherb)
  • 8 runde ss kakao
  • 2 ts ekte vaniljepuver, kan sløyfes
  • 1,5 ts bakepulver
  • 6 egg 1,5 dl honning
  • 200 g ekte smør (gjerne rørossmør eller annet økologisk smør)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.