MANGE chilisauser (og sauser generelt) er tilsatt MSG = smaksforsterkere = glutamat, STYR UNNA. I dag vil jeg gjerne dele en smaksrik oppskrift på thaimat med dere
Jeg synes kaken ble veldig søt og fin og ble akkurat slik jeg hadde sett den for meg på forhånd. Det er så godt når man klarer å få kaken akkurat slik man på forhånd har sett for seg den
Han er heller skeptisk til mange av mine påfunn og forslag til middagsretter, og tror nok kanskje at han trenger kjøtt for å bli skikkelig mett til middag
Dette er ikke nødvendig, men det reduserer koketiden, og det letter fordøyelsen. Dette er en fantastisk god vegetarisk insegryte, og den dufter herlig av spennende krydder
Hummus (Se oppskrift nedenfor). VEGETARISKE WRAPS MED STEKTE GRØNNSAKER OG HUMMUS. Smør på et tykt lag med hummus, dynk med litt sitronsaft og fordel grønnsakene oppå
Bland alt sammen med rene hender og ha i litt vann dersom deigen blir litt for fast. Kjevle paideigen til den er stor nok til å dekke bunnen og langs kantene på paiformen
Dette er en vegetarisk pytt i panne som lages med sopp, rosenkål og stekte egg. Stek til alt vannet har fordampet fra soppen, og den begynner å bli godt stekt (10 – 15 minutter)
Finhakk hvitløk og ingefær (ingefærskrellet kan brukes til te, eventuelt kan du legge det til tørk på en trefjøl), kutt chili i ringer (la frøene være med for mest mulig smak)
Uten kraft må man finne andre smaksforsterkere. Jeg har funnet min måte å lage vegetarisk brun saus. Husk at dette er bare en veiledning, prøv ut forskjellige smaker, riv litt muskat, ha et laubærblad oppi under koking, finn din egen vri
Linser godt kjent for å ha et høyt innhold av protein og i tillegg har jeg brukt flaskegresskar og blomkål, som også er med på å gi en mer mettende og næringsrik rett
I min jakt på vegetariska rätter så har jag den här månaden valt att ha vegetariskt som tema på Månadens middagstips, och ett tips som kommit in från Livsnjutarnas gourmetkök kände jag att jag ville testa omedelbums
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.