Dette er noen herlige energibarer som passer ypperlig i tursekken eller som en “on the go” snack. Dessuten er den ypperlig for de dagene du har forsovet deg og trenger en frokost i full fart
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Enten man jobber eller er student så fungerer man best med mat i magen. Selvfølgelig bør man starte dagen med en god frokost, men hva kan man knaske på når man for eksempel trenger noe når sulten melder seg, og det fortsatt er litt tid igjen til middag
Dette er noen herlige energibarer som passer ypperlig i tursekken eller som en «on the go» snack. Dessuten er den ypperlig for de dagene du har forsovet deg og trenger en frokost i full fart
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Tanken og oppskriften bak disse skal ikke jeg få ta æren av, men det skal Cecilie. Den fine rosa boken hennes pryder hyllen på kjøkkenet mitt, sammen med de andre fine inspirasjonsbøkene (les
God morgen ♥Jeg våknet av meg selv allerede kl 09. 00 idag. Jeg bestemte meg for å være litt flink for en gangs skyld, jeg har en tendens til å være lat å sette meg i bilen til trening
Enten man jobber eller er student så fungerer man best med mat i magen. Selvfølgelig bør man starte dagen med en god frokost, men hva kan man knaske på når man for eksempel trenger noe når sulten melder seg, og det fortsatt er litt tid igjen til middag
Jeg fant en spennende oppskrift på energi barer hos damen bak bloggen Tommensgirl. Da jeg ofte sender energibarer til min datter som studerer i Praha og kjøper i dyre dommer i helsekostbutikker, tenkte jeg at disse barene måtte testes ut
. Crunchy hjemmelagde energibarer kommer alltid godt med. Til frokost, mellommåltid, før/etter trening, til kaffen, kveldsnakcs eller som en liten “lifesaver” i veska når du trenger energipåfyll
Energibarer passer ypperlig som mellommåltid. Sammen med en neve mandler, en frukt, og et knekkebrød med hummus, gjør energibarer tiden mellom lunsj og middag overkommelig
Disse rundstykkene inneholder mye havre og sammalt hvete, de er passe grove og veldig saftige. Deigen må eltes godt, så det er en stor fordel med kjøkkenmaskin
Mine tilpasninger. Mandagens middag var ost- og skinkegrateng etter en Grete Roede-oppskrift. Jeg klarer veldig sjelden å følge en oppskrift til punkt og prikke, må liksom tilføre min egen vri