Kamskjell med persillerot- og sellerimos, spinat og bakt paprika Oppskriftene er til 1 person. Kamskjell. 4 frosne kamskjell - tines. Stekes i litt olje, et par minutter på hver side Ikke bare fugl og fisk - en matblogg
Luksuslørdag: Pasta med hummer Hummer er fremdeles sett på som luksusvare. Den norske hummeren er det, og det er all grunn i verden til at den skal fortsette å være det Hellevalebrokk
Avokadokrem Del avokadoen i to og ta ut fruktkjøttet. Finhakk hvitløken og rødløken. Alt blandes godt sammen med en gaffel eller forsiktig med en stavmikser NRK
Min gratinerte hummer - Lobster Thermidor Noe av det beste min mann vet er gratinert hummer. Han er sjømann, og har spist Lobster Thermidor i mange land Grys kjøkkenskriverier
Surf'n turf Har du lyst på noe godt. Da kan jeg anbefale denne, en deilig god søndagsmiddag nyt den inne eller på terrassen med en godt glass rødvinJeg brukte 1/2 hummer til hver Lizas matverden