Jeg liker mandler på toppen en dæsj medcognac i vaniljekremen. Sukkerbrød med kakao. Denne kaken bakte ofte min mor da jeg var liten, og jeg synes den var veldig god som barn, selv om den var en litt mer “voksen kake”
gode å dele opp og ha med på tur, i selskap, nok til også å kunne fryse ned noe av kaken. Kaken har blitt et kjærkommen alternativ til sjokoladekaken eller Mormors kake (oppskrift kommer snart
*Skill eggene, ha plommene sammen med sukker, vaniljesukker og fløte i en gryte. *Pisk kremen og ha denne på toppen av kakenog less over frukt bær - det du måtte ønske
Her får du oppskrift på en saftig og god kakemed spennende kryddersmak,. (bruk enkel pynt, her er det kakenog kremen som skal stå for smaksopplevelsen)
Lys, luftig sjokoladekrem fra kakefesten. Sikt inn mesteparten av melisen sammen med kakao og vaniljesukker, rør dette godt inn, lurt å bruke kjøkkenmaskin
Oppå bunnen så har jeg først et lag med hjemmelaget salt karamell, så et lag med hjemmelaget sjokoladekrem, og oppå der et lag medbananer for å så toppet det hele med pisket krem
Svisker er noe jeg forbinder med alderdom og treg mage. Pisk sukker godt inn sammen med eggehvitene. Når kokosmarengsen er ferdig og avkjølt har man først eggekrem på kaken, deretter sviskekompotten og tilslutt krem på toppen
Legg kakeformen over i vannbadet og sett hele sulamitten i den for varmede ovnen. Denne feststemte kaken består av en bunn toppet med en silkemyk himmelsk karamellpudding
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.