Jeg brukte et ferdig glass medTandoori marinade og penslet kyllingkjøttet før steking. Tandoori pastaen jeg brukte er en blanding av knuste chilis, spisskummen og korianderfrø
Stek kyllingen i godt med olje i en wokpanne på høy temperatur. Kylling i hjemmelaget sursøt saus. Sausen skal koke en time, men den kan man lage dagen før for eksempel
I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar. Kjøttboller i brun saus, små erter, brokkoli og litt gulrøtter
Da spiser man ikke bare en god middag med god saus, men for hver eneste bit smaker man på stoltheten og gleden over å selv ha jobbet frem noe som er så godt
Mini synes ikke kjøtt er noe særlig for tiden, uansett hvor bittesmå biter jeg deler opp i til han, så han fikk ris medtandoori-sausen over – og det falt i smak
Server spydene medchillisaus om du ønsker dem ekstra spicy. De afrikanske kyllingspydene har massevis av smak, og ser spennende ut med hvite og svarte sesamfrø
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.