Disse rundstykkene er blitt helgens favoritter. Enkel å lage,. og kun forheving nødvendig. Rundstykkene helles rett på bakepapir, skjæres fra hverandre med en slikkepott,
Sommertid er bærtid og noe av det beste jeg kan få servert er definitivt bringebær. Når de så blir kombinert med en litt seig og akkurat passe søt kake som her , ja da er jeg solgt
Dette er en super god rett. Den passer like bra på tapasbordet, som en lunsjsnack. Disse kyllingwrappene kan du fint servere som en forrett, eller i kombinasjon med andre retter
Sunndalsgraut er tradisjonsmat som gjerne lages når noe skal feires. Sunndalsgraut serveres lunken eller kald – til vafler eller “bakels” som vi kaller det – og denne oppskriften av 2 liter melk gir to rikelige “grautkommer” eller skåler med sunndalsgraut – og dette er nok til et stort selskap når grauten skal serveres som kaffemat sammen med andre kaker
Dagens forrett. Friterte "fiskeboller". Planen var egentlig å bruke klippfisken vi hadde kjøpt inn, men den trengte et par dager ekstra med utvanning,så da ble det med lettsaltet torsk
En favorittsjokoladekake hjemme hos oss. Denne har alltid blitt saftig og holdbar hjemme hos oss. Herlig med en god langpannesjokoladekake som blir vellykket hver gang
Du trenger. vårrullpastry (fåes kjøpt i asiatiske matforretninger)600 gram svinekjøttdeig200 gram finstrimlet spisskål200 gram finrevet gulrot2 fedd finhakket hvitløk2 finhakkede løk2 strimlede chilier5 ss finhakket fersk koriander2 ss fiskesaus3 ss soyasaus med soppsmak1 eggfrityroljeStek løk, hvitløk og chili i litt olje til løken er myk