Sammenlignet medrosabloggerneog de store matbloggene er det selvsagt ikke så mye, men ut fra at vi lager mat som har sine begrensninger i forhold til ingredienser, er vi veldig fornøyd
Bruk en stor wokpanne eller stekepanne, ha i oljen og stek kjøttet på medium til sterk varme til det nesten er gjennomstekt, gjør det gjerne i to omganger
strimlet magert svinekjøtt. En deilig wokmed smak av ferske grønnsaker og deilig asiatisk krydder. Stek svinekjøttetmed litt salt og pepper i noen minutter
Dermed kan man åpne opp en lomme i brødet, som man kan legge kjøtt og grønnsaker i. Her kan du selvfølgelig bruke ferdige pakker medstrimletsvinekjøtt, men jeg foretrekker ytrefilet, som jeg selv skjærer i strimler
Når grønnsakene er ferdig stekt har du kjøttet tilbake i panna sammen med nudler og couscous. Og det er kanskje ikke så rart for det er sunt, enkelt og smaker kjempe godt
Svinekjøttet fikk en god mix av krydder, som smakte veldig godt sammen med rotgrønnsakene. Til retten laget jeg også en god og hjemmelaget potetmos med purre, kombinasjonen ble kjempegod
Gårsdagens middag ble wokmedsvinekjøttog nudler. Toro woksausmed soya, hvitløk og ingefær . Det er absolutt ingen hokkuspokkus å lage wok, men kjempeenkelt, sunt og godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.