GA_googleAddAttr("Tag", "kyllingpai"). Jeg synes det har vært vanskelig å komme opp med et fullgodt alternativ til butterdeig og paibunn, men denne oppskriften synes jeg funket veldig bra
Nydelig nydelig kyllingpai, og som tilbehør en god salat med myk smakfull advokado og solmodne tomater, passer til middag, god mat pakke, vertinne gave
Pai er et fristende og ordentlig måltid som passer både til lunch, middag og kvelds. Denne er laget i en liten langpanne og passer godt på en vennekveld eller kveldskos med storfamilien
Dette er en helt rå rett. Litt Tex-Mex lasagne style på den. Ikke sterk, så den passer til alle ganer, hvis dere ønsker mer Tex-Mex Cowboy style, så se i bunn av oppskriften
Et kjært matminne er en kyllingpai med lokk dekort med flotte blader og border, som jeg fikk servert foran en knitrende peis på en helgetur til nydelige, erkebritiske Cotswolds
Det er mange år siden jeg har spist hjemmelaget middagspai (jeg kan i allefall ikke huske sist - eller hvilket år det var), derfor bestemte jeg meg for å lage pai til familien nå i påskeferien servert med en god salat og grønne oliven
Nydelige individuelle kyllingpaier som falt i smak både hos store og små da vi serverte det sist. Det virker kanskje som mange paier, men uten annet tilbehør trenger vil nok en voksen peson trenge i allefall tre stykker til middag
(4 pers. )1 kg poteter3 ts paprikapulver2 skivede løk3-4 knuste hvitløksfedd2 bokser hermetiske tomater300 g kylling i biter2 røde paprikaen håndfull kalamataoliven, delt i toGrill paprikaene i ovnen til skinnet blir svart
Pai er like godt sommer som vinter, hverdag som fest. Varier fyllet som du ønsker, server med ulike salater og nyt til middag, lunsj eller som en tapasrett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.