Rett før servering topper du med vispet krem og Daim-biter. Med en gang du tar kaken ut av ovnen, prikker du hull med en spisepinne eller lignende, jevnt fordelt over hele kaken
Jeg har tidligere testet den ut i ulike varianter, se Crazy Cake (rund sjokoladekake) og Crazy Devil Chocolate Cake (langpannekakemed melisdryss), Crazy Chocolate Cake (langpannekakemedsjokoladekrem)
*Skill eggene, ha plommene sammen med sukker, vaniljesukker og fløte i en gryte. *Pisk kremen og ha denne på toppen av kaken og less over frukt bær - det du måtte ønske
rør inn vekselsvis mel med bakepulver og vaniljesukker og melk. rør smør og sukker hvitt og kremaktig. du kan lage kokoskake, sitronkake, mor monsen, after eightkake, gulrotkake, eplekake, mandelkake, krydderkake, banankake og sjokoladekake
ta kaken ut av kjøleskapet, og vend den ut av formen, ta av bakepapiret å smør kremen tykt på. kaker. settes så i kjøleskapet litt til slik at kremen får bli fast å fin
Derfor lagde vi i ettermiddag en kakemed appelsinsmak. Stikk små hull i kaken mens den enda er varm. Hovedgrunnen er at jeg dynket den med appelsin og at den inneholder en del smør
Så da kom vi sammen opp med denne superdigge kaken, som ble super saftig, seig og god. Bland sammen melk, olje og vanilla ekstract og hell det i melblandingen mens miksmasteren er på medium hastighet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.