Denne grovepizzabunnen er et velsmakende, raskt og sunt alternativ til deg som er på jakt etter noe sunnere enn den klassiske lyse pizzabunnen av hvete
Her i huset går det i grovpizzabunn med tomatsaus proppfull av grønnsaker. Rør inn litt og litt grovt mel til du har en klissete deig som ser omtrent slik ut
Her er en grunnoppskrift på grovpizzabunn. Jeg har forandret den noe fra originaloppskriften ved å bytte ut hvetemelet med grovt mel, men dette er valgfritt
En skikkelig grovpizzabunn er veldig enkelt å lage. Husk at du kan bruke så mye grovt du bare orker, men det kan være greit med litt hvetemel for å få deigen til å lettere holde sammen
Smør kesamblandingen på pizzabunnen, strø over Norvegia eller. La den grove pizzadeigen heve på et lunt sted i ca 20 minutter. grovepizzabunn, lar du den stå i ca 10-15 minutter, til osten har fått en fin, gyllen farge. 1 Nå Familiepizzabunn Fullkorn og Spelt. 3 dl sammalt hvete, grov
2 dl Toro glutenfri grov melblanding . 2 dl Toro glutenfri grov melblanding. Da har vi kjørt mamma og pappa som straks starter turen tilbake til Sunnmøre og er snart klar for babysvømming
Heisann, håper det står bra til, og at dere har hatt en fin uke og helg så langt. Nå er det endelig litt varmere her i Oslo – 3 C i dag, og det har snødd masse
I dag ble det et grovt brød med masse frø. The post Grovt brød appeared first on Cakeplease. 9 dl grovt mel, jeg brukte møllerens grovbakst. 9 dl grovt mel, jeg brukte møllerens grovbakst
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.