Nå som julen nærmer seg, er det alltid noe ekstra som skal på bordet. Hjemmelaget flatbrød er like godt til hverdag som til fest, og krever ikke mye jobb - men litt utstyr for å få det beste resultatet
I går begynte jeg å teste ut lefsebaking. Selv er jeg veldig begeistret for hjemmelagede lomper eller potetkaker, men har liksom aldri utviklet disse noe utover poteter, ulike melsorter og salt
Endelig har jeg fått tid til å bake krumkaker. Dette er en oppskrift som opprinnelig er fra min mormor, men som både min mor og jeg har utviklet videre
Hva er vel livet uten hjemmbakt Flatbrød. Oppskriften. 1kg siktet hvetemel, 500 gram byggmel, 250 gram sammalt hvete grov, 250 gram sammalt rug grov, 30 gram salt, 60 gram sukker og ca 1,4 liter kaldt vann
hei. forrige uke bestemte jeg meg for å prøve meg på noe nytt. jeg hadde hatt lyst til å prøve dette i flere år, men vi hadde aldri "tid" til å gjøre det
Krydre ribba godt på begge sider, gni krydderet inn, la det gjerne ligge over natta. Uansett bør den ligge slik en time før du steker, slik at smakene begynner å trenge litt inn
Siden det virker som om alle har gått inn for bikinisesongen 2013, smeller jeg likegodt i med skoleboller i pizzaform og stapper det i meg selv og hele familien
Nå er det snart konfirmasjonstid, og Kransekake er veldig aktuelt. I en av de game bøkene som jeg arvet fra min mormor fant jeg en oppskrift på kransekake