(English below)Krydre laksefiletenemed salt og pepper og sett til side. Jeg følger med på mange matblogger og liker en haug på Facebook og der er det mye fin inspirasjon å hente
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pestomed en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Hell av vannet og legg de sammen med resten av grønnsakene og fisken i en smurt, ildfast form. Smør pesto på toppen av fiskestykkene og strø baconbiter over
Retten ble i tillegg servert med potetmos og ovnsbakte cherrytomater og smakte nydelig. Tørk fisken med kjøkkenpapir og krydre med salt og sitronpepper
Once your pasta is drained, heat a large saucepan or cast iron skillet over medium heat. Taste and adjust seasonings as needed, adding more lemon juice for acidity/brightness, vegan parmesan for cheesy flavor, salt for saltiness, or peas for sweetness
Kremost med urter har blitt en ny oppdagelse for meg. Tidligere har jeg fylt både kjøtt, kylling og fisk med kremost naturell, men kremost med urter løfter det hele et hakk høyere
wpa iframe[src*='viewablemedia. protocol+"//stats. Last week I made this lovely pesto. I’ve used it in salads, With pasta, under goatcheese on my homemade «crackers» (knekkebrød) and it is so delicious
GA_googleAddAttr("Tag", "steamed-salmon-with-cucumber-salad-and-sandefjord-butter"). Steamedsalmon is part of the bedrock of Norwegian dinner traditions
Knus valnøtter lett med hendene og strø dem over laksefiletene. Legg laksefiletene i en ildfast form. Ofte ender man opp med å lage det samme igjen og igjen, og da er det veldig fint med retter som enkelt kan varieres med det man finner i kjøleskapet
Ovnsbaktlaksefilet e best med fersk fisk. Med piska seterrømme, agurksalat og kokte poteta til. Mamma lagde en heilt fantastisk fersk, saftig og velsmakende ovnsbaktlaksefilet i jula
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.