En deilig og frisk kake med sitronsmak. Stekeovn 200 grader 9-10 minutter midt i ovnen. 3 egg deles i hviter og plommer1 1/2 dl sukkerrevet skall av 1/2 sitron60 g potetmel1 ss hvetemel2 ts bakepulver---Sitronfromasjfyll
Det må jo være en gul kake i påsken. ). Mandelbunn. 150 g mandler. 100 g melis. 4 eggehviter. 50 g sukker. Kjør mandler og melis i en matprosessor til ønsket konsistens
Mannen hadde bursdag forrige dagen og da bestilte mellomsten gulrotkake. Han har egentlig "bestilt" gulrotkake i tre uker nå, men endelig fikk vi en anledning til å lage en
Dette sukkerbrødet er alltid vellykket og hemmeligheten bak er lang pisketid. Jeg pisker alltid eggedosisen i 10 til 15 minutter før jeg sikter og vender forsiktig inn det tørre
Mmmmhhh franske makroner er søte små fristelser som både barn og voksne kan glede seg over. Variere på farger og boltre deg i smakfulle kremer, velg den kombinasjonen du liker best