I dag har det vore dagen med matlaging av ymse slag. Brød må ein ha sjølv om jula nermar seg. Julesurkålen er kokt og litt søtt til jule kaffien er kome i boks
Har dere laget dette før. I såfall MÅ dere bare gjøre det nå når dere får oppskriften her. Det er en sjokoladekrem jeg har funnet på Den smaker som en drøm
Ingredienser250 g salte peanøtter500 g sukker 2 dl fløte 1 ts vaniljesukker 200 g smør 50 g kokosfett/delfiafett100 g sjokoladeFremgangsmåteKle en liten rektangulær form (i nærheten av 22 x 18 cm) med bakepapirSkyll 175g av nøttene i et dørslag (eller bruk usaltede nøtter), ha de på en stekeplate og la de tørke
Siden vi er inne på temaet likør kan jeg også varmt anbefale mine Amaretto og Marsipan Brownies. LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HEREEnglish version along with NorwegianNorsk
I helga laget jeg vanilje donuts som ble kjempe gode, fikk masse skryt av dem og fikk klar beskjed om å legge ut oppskriften her så de kunne laga dem selv
Jeg liker raw kaker og godis og har eksprimentert mye med dette. Dette er min favoritt raw snickers. Siden jeg ikke har smakt "vanlig" snickers på mange år, så vet jeg jo ikke om denne smaker helt likt, men den var akkurat som jeg ønsket den skulle være
"Let them eat cake" sa Marie Antoinette da det franske folket ropte sin nød over mat og brødmangel. Kanskje satt hun da og mumset på en deilig, fransk spesialitet blant bakerkunst