Dette er en spansk klassiker som har sin opprinelse i Galicia i nord spania. Dette smaker nydelig og er perfekt som forrett, til piknikkurven eller hvorfor ikke til Valentines Day som er rett rundt hjørnet, og den er selvskreven på ett hvert tapasbord med respekt for seg selv
Dette er en gammel favoritt hentet fra min mormors kokebok ,sirlig nedskrevet med snirklete nesten uleselig håndskrift, blir det noe nesten hellig over å bake disse
God lørdag alle sammen. I morgen skal lillebroren min Fredrik feire bursdagen sin. Jeg spurte hva slags kake han ønsket seg og da var svaret klart og tydelig
Disse naanbrødene med hvitløk og koriander er raske og enkle å lage og smaker helt fantastisk. Naanbrødene passer perfekt som tilbehør til de fleste Indiske matretter
Denne kaken ganske søt og ganske mektig – og nokså deilig på kalde dager. Restene fra julens godsaker – som dadler og valnøtter, går rett og slett i kakedeigen
Jeg har aldri bakt gulrotbrød før, men ut i fra erfaring med den kjøpte varianten er det veldig saftige brød som har god holdbarhet - slik ble disse også
Ingredienser 1 lettsaltet svineknoke 500 g gule erter, tørkede 2 l vann 50 g sellerirot 2 gulrøtter 100 g kålrot 1 løk 4 poteter 1 ts timian, tørketSalt og pepperLegg ertene i bløt over natten