I mange år har jeg bakt brød, men aldri helt fått det til. Jeg har brukt oppskrifter, jeg har slumpet, jeg har bakt eltefritt, og jeg har eltet i timesvis
Ja, det er nettopp det dette brødet gjør, lager seg selv. Enklere kan det vel strengt tatt ikke bli. Rør kjapt sammen de få ingrediensene, dekk bollen med plastfolie og sett lunt over natten
Hjemmebakt brød med rug. Saftig og godt. 20. 11. 2014 kl. 18. 24 i. Brød og bakverk. 4 kommentarer. Etter flere dager med masse jobbing og andre aktiviteter,fikk jeg endelig bakt meg litt opp igjen
Hvem er klar for helgen og litt ekstra helgekos. Her er mitt bidrag til litt ekstra nytelse rundt middagsbordet, for jeg takker i hvert fall ikke nei til en slik middag som dette
Hjemmebakt smaker alltid best. Også når det gjelder hvitløksbaguetter. Du lager dem enkelt selv. Jeg lager også hvitløkssmøret selv, og krydrer dette med fersk basilikum
Kjevle en tykk lefse og stikk ut smultringer. Relatert GLUTENFRIE SMULTRINGER. Vi er ganske vant til å fritere i indisk kjøkken, men jeg har ikke laget smultringer på 30 år i allefall
Som for eksempel smultringer som er perfekte å lage og putte i frysern i god tid før jul. Pakk i poser og putt i frysern så har du smultringer helt til påske
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.