En enkel oppskrift på bloggen idag. Formen hos bloggeren er litt laber, med vond hals og litt feber. Agurksalat er et "must" til kokt laks, men smaker også godt til stekt og panert fisk av forskjellig slag
Husk å følge med mot slutten, mine ble litt brent. Stek i 10 minutter på 160 grader, varmluft. Etter 10 minutter tar du brettene ut og lager passelige knekkebrød. Ca 50-60 minutter, bytt brettenes plassering halveis
Tilsett paprika, squash og hvitløk, og la det surre i et par minutter. Tilsett tomatene, soyasaus, sukker og sitronsaft, og la det koke i noen minutter
Min erfaring fra glutenfri gjærbakst er at det som regel ikke blir vellykket. Eltet deigen i 10-15 minutter i kjøkkenmaskin. Tilsatte smøret i terninger og eltet godt i 5-10 minutter til. Etterheves i 30-60 minutter. Stek kanelbollene midt i ovnen ved ca 225 grader i 10-12 minutter
Rør alt godt sammen, og la det småkoke i cirka 5 minutter. Og Trine, det er er hun som står bak bloggen Trines matblogg som i helgen vant prisen for Årets Matgleder
Stek i ca 10 minutter dersom det er fersk fisk, og i ca 25 minutter dersom den er frossen. ca 10 minutter dersom det er fersk fisk, og i ca. 25 minutter dersom den er frossen
Det er altså denne basisen eg har brukt i oppskrifta, og resultatet blei kanongodt - Matmuffins, 8-10 stk250 g brødmiks3 dl vatn2 båter pressa kvitløkUrtekrydder etter smak20 terninger fetaost3 ss kremost med kvitløkBland godt sammen ingrediensene og la røra svelle i 5 minutter. Steik på 175 grader, nederste rille i 35-45 minutter, til en gyllen farge