Wenches kokebok oppskrifter

Sunn ostekake med pistasj og kokos

Sunn ostekake med pistasj og kokos

/inneholder sponsorlinker. Hei og god fredag. I dag har jeg noen deilig ostekaker til dere. De første jeg lagde for en del år siden ble så populære at de fikk sin plass i den første boka mi, og ikke minst ble laget sammen med Wenche på God Morgen Norge i sin tid
Hjemmelagde fiskeboller i spicy saus

Hjemmelagde fiskeboller i spicy saus

Posted by Torill Anita. Tweet. Jeg har aldri vært glad i hermetikk så fiskeboller står ikke på bordet hos oss særlig ofte
Tilslørte rabarbrapiker

Tilslørte rabarbrapiker

Posted by Torill Anita. Tweet. Denne desserten fikk jeg inspirasjon til fra Wenche i God Morgen Norge, men jeg har endret den mye
Enkel sushisalat

Enkel sushisalat

Posted by Torill Anita. Tweet. Denne salaten er i grunnen akkurat det samme som sushi, men man slipper å rulle og forme de ulike bitene
Eple- og rødløkkompott

Eple- og rødløkkompott

Posted by Torill Anita. Tweet. Denne kompotten har jeg nesten blitt avhengig av. Jeg bruker den som tilbehør til mye forskjellig, for eksempel til andebryst, ribbe, gryteretter med mer
Verdens beste knekkebrød

Verdens beste knekkebrød

4 dl sammalt grov hvetemel4 dl store havregryn2 dl solsikkekjærner1 dl linfrø1 dl sesamfrø7 dl vann1 ts saltBland alt til en tykk deig

Rakfisk

Beregn 250-350 g rakfisk (rakfisk med ben og hode) pr person. Tilbehøret varierer fra familie til familie og fra distrikt til distrikt

Gjeddekaker i kjøkkenmaskin

Oppskrift hentet fra kokeboken ”Vilt og velsmakende ” av Brith Bakken,. Schibsted forlag. Redskap og ingredienser bør være iskalde

Byggrynskrem og Tytingkake

Frisk etter oppskrift fra Arne Brimis kokebok " Ein smak frå norsk natur ". Tilbehør rød bærsaus for eksempel laget av tyttebær

Raspeballer

Oppskrift hentet fra kokeboken Komlelandet av Kjartan Brügger Bjånesøy, Kagge forlag. Raspeballene kokes i kraften fra det salte kjøttet

Vegetargryte med kikerter og qunioa

Denne vegetargryten tar utgangspunkt i en som Wenche på God Morgen Norge laget en gang, men jeg har tilsatt flere ingredienser og kuttet ut andre

Biffsalat

Oppskrift fra kokeboken Thaimani av Terje Ommundsen, restaurant PLah i Oslo,. - Versal forlag. Dryss salt og chili på entrecôten, stek/ grill til den er medium stekt

Knekkebrød og myntekonfekt

Løs opp gjæren i en miksebolle med litt av vannet. Hell i resten av vannet, saltet, rugmelet og til slutt hvetemelet

Flytende frukt og grønt

Oppskriftene er hentet fra kokeboken ”På bedringens vei – inspirasjonskokebok. for kreftpasienter” av Hanne Frosta

Dronning Maud fromasj

Legg gelatinen i bløt i kaldt vann noen minutter. Visp eggeplommer og sukker hvitt og luftig til eggedosis