Jeg liker litt avlange brød, men det er også vanlig med store runde "boller". Gjæren behøver ikke løses opp i melken, men kan bare smuldres i små biter med de andre ingrediensene
Her har jeg fylt mine med pisket krem som jeg har tilsatt vaniljestang, litt sukker og bringebær. Som pynt har jeg knust noen frysetørket bringebær, og drysset over bollene sammen med litt melis
Sett kjelen tilbake på platen og la det stå der på svak varme, slik at sukkeret også smelter. Varm smør på lav varme i en kjele, og ha sukker tilgjengelig
Jeg har en veldig god bolleoppskrift som jeg bruker, og sammen med hjemmelaget vaniljekrem er jeg rimelig sikker på at dette må være verdensbesteskoleboller
Bland sammen mel, gjær, sukker eller honning, salt og chili, og tilsett vann. Man ser ofte oppskrifter der det står Verdensbeste, men denne oppskriften på Focaccia er virkelig helt fantastisk god
Mel, kjerner, frø, nøtter, havregryn etc. Verdens enkleste (og beste) rundstykker. (Bruk det du har) Hvor mye mel du bruker avhenger av om det er grovt eller fint og hvor mange kjerner, havregryn etc