I dag har jeg lyst til å dele en vaniljekrem oppskrift med dere. Håper dere likte bildene =). Mange tror vaniljekrem er veldig hokus pokus å lage, men det er det IKKE
Trykk på bildene for oppskrifter med vaniljekrem. Hjemmelaget vaniljekrem er virkelig utrolig godt. Vaniljekremen vil tykne litt under avkjøling, så ta den av platen før den blir "tykk nok"
Dere vet, mørkt ute = dårlige bilder, men det var så mange som spurte so here goes. Vi tar vaniljekremen først, siden den er det eneste som tar tid, men veldig lite
Klikk på bildene eller linken for å komme direkte til oppskrifta. Sunne eplemuffins med innbakt vaniljekrem her ♥Ovnsbakt torsk med purreløksaus og rotgrønnsaker her ♥Gratinert aubergine her ♥Enkel, sukkerfri plommeform med crunchy topping her ♥Håper alle vil fortsette å følge meg på min nye blogg
Kaken er trukket og pyntet med sukkerpasta, og spiselig bilde med Liverpool logo. Jeg valgte å ha bringebærmousse i det nederste laget, og det øverste laget fylte jeg med vaniljekrem og friske bringebær
Vaniljeboller lager du enkelt ved å kjevle ut passe tykke rundinger, ha en spiseskje med krem på som på bildet, og pakk kantene godt sammen form som en bolle og sett skjøten på hodet
Dette er en marengskake med vaniljekrem og bær. Enkel vaniljekrem1,5 dl helmelk0,5 dl helmelk1 dl fløte50 g sukker1 ts økologisk vaniljeekstrakt2 eggeplommer2 ss maisena. Krem1 putt fløte1 ss sukkerVisp fløte og sukker passe luftig og bland den deretter forsiktig med den kalde vaniljekremen