Det skal visst også være en utsøkt forrett og de er på størrelse med en rype. Øystein jobber i disse dager med å lage nye portsøyler til innkjørselen våres og dagens lunsj ble Vaktelegg salat
(Lager du små tartarer – 50-100 g kjøtt som en liten forrett – kan du prøve å få tak i vaktelegg som har mye mindre plomme, da kan hønseegget bli litt dominerende). Relatert 50-100 g kjøtt som en liten forrett – kan du prøve å få tak i vaktelegg som har mye mindre plomme, da kan hønseegget bli litt dominerende)
Spis dem som forrett. Jeg lagde risotto med skalldyrkraft, smørstekt kongekrabbe og bløte vaktelegg. Men de skal ikke i risottoen, så server dem separat med litt hvitløksmajones og godt brød som en forrett
Til slutt ringler du over noen dråper korianderolje og forretten din er ferdig. Fyll avokadokremen opp i en sprøytepose, lag to små topper og legg et halvt vaktelegg i mellom
Dette er en deilig rett som passer godt som en liten forrett eller en deilig hovedrett. finhakket rødbet, rødløk, kapers og syltet agurk1 eggeplomme av vaktelegg (ellr vanlig egg) til hverGodt brødBland kjøttet med krydder og væske
Har du lyst å gjøre den enda mer ekslusiv, kan du bruke vaktelegg. Forrett. november 2012 i Fingermat, Forrett, Småretter, Tilbehør. 2012 i Fingermat, Forrett, Småretter, Tilbehør
Har du lyst å gjøre den enda mer ekslusiv, kan du bruke vaktelegg. Forrett Ingridienser Laks og trøffeloljemajonestartar 250 gram laksefilet 1 spiseskje trøffeloljemajones Salt Pepper Sironsaft Instruksjoner Skjær laksefileten i tynne strimler, og skjær strimlene i biter
Dypp dem i velluktende krydret salt og server dem sammen med noe godt å drikke, eller som forrett. Legg vakteleggene i en kjele med kaldt vann og kok opp