Dette er strengt tatt ikke en tartar for jeg benytter tunfisk fra glass eller boks, men hva det nå enn kalles så er dette en supergod rett som passer ypperlig som forrett
Min tunfisk smakte nydelig, men var litt tørr. Til lunch spiste jeg en nydelig salat med mango, avocado, wasabi og reker og Jørn spiste noen små tartarer som også smakte helt nydelig
Tunfisktartar. Rå tunfisk (har ofte vært fryst før du får kjøpt den. Fin kutt tunfiskenHa i fin kuttet charlottløk,salt og pepperHa plommen fra et vaktelegg og dekorer med løyrom
På en ren skjærefjøl og med en skarp ren kniv, skjær tunfisken i strimler og hakkes lett. Legg ned tunfisken først, trykkes jevnt med en skje, legg på det sprø brødet, toppes med stivpisket creme fraiche, avslutt med et jevnt lag av kaviar
Skjær tunfisken i tynne skiver, hakk dem i like små terninger og ha i bollen sammen med det andre. Server gjerne på den måten at du klapper tartaren opp i små former, som du hvelver over på tallerkener og lar få følge av for eksempel salat, soltørkede tomater eller piperade