Oppskriften har jeg funnet inne hos flinke Anita med bloggen. Del kylling, sopp og tomatene i biter. Ha i tomatene og soppen, de treng ikkje mer enn å akkurat bli varme
Med erfaring og inspirasjon fra å ha lagd suppen etter hennes oppskrift har jeg her satt sammen min egen versjon av TomKha Kai suppen med de ingrediensene som hører med
Jeg har tidligere postet en oppskrift på det jeg mener er verdens beste suppe, TomKhaGai, men den gang var det en komplisert oppskrift til mange porsjoner
En nydelig suppe fra Thailand. Suppen inneholder flere ingredienser som må handles i spesialforretninger, men det meste får du tak i på de litt større butikkene
Jeg har en oppskrift her. Denne TomKhaGai-suppa er kanskje den mest kjente thai-retten her i Norge, for den serveres overalt og er ikke minst enkel å lage hjemme
Oppskrift på (ei slags) Tomkhagai-suppe. Det var først då bollen kom på bordet at eg skjønte det var snakk om ei suppe på mange måtar avspeglar det thailandske kjøkkenet
En god tomkhagai har alle smakselement i seg. Man kan også lage tomkha moo ved å bruke svinekjøtt i stedet, men jeg holder en knapp på kyllingversjonen
Vipps, så har du en nydelig TomKhaGai. Jeg lager mye thaimat og min faste følgesvenn til wok, supper og gryter er denne woksausen med chili, hvitløk og ingefær